Today is a good dayfor a nice cup of coffee

Hello Yellow Concepts

U kunt Yellow Concepts ook leren kennen op andere manieren:

yellow breakfast boosters

Voor iedereen die op de hoogte wil zijn van de trends en voorbeelden op high traffic locaties zijn er onze inspirerende yellow breakfast boosters. Opgeladen aan je dag beginnen vol nieuwe, creatieve ideeën. Van 8.30-10.00 uur en de toegang is gratis. Meedoen? Laat graag weten!

Blader hier door ons magazine!

Anderen over Yellow

“Yellow is de ultieme VERBINDER, buiten boord-motor en ideeën- machine. Dus voor ieder nieuw gebiedsontwikkelingstraject, en dan het liefst met zoveel mogelijk verschillende belangen zodat het lekker complex is, zou ik Yellow vragen”.

Lieke Timmermans TIVOLIVREDENBURG

“Yellow Concepts is goed in het omzetten van abstracte ideeën naar een integraal concept, zonder dat het te vaag wordt. Yellow als bureau levert snel en komt afspraken na, hetgeen fijn werkt”.

Theo van Rijn GEMEENTE UTRECHT

“De samenwerking met Yellow is erg prettig. Informeel doch punctueel en met MAXIMALE inzet en flexibiliteit. De gebruikte 5G-methodiek is een creatieve en positieve manier om het BESTE uit ons projectteam te halen”.

Olaf Broeders EINDHOVEN AIRPORT

Yellow Concepts maakt scherpe, doordachte concepten en weet dit te vertalen naar creatieve strategieen. Daarnaast sprak de ‘hands-on-mentaliteit’ me meteen aan”.

Erik Uijttewaal HEIJMANS VASTGOED / JANSSEN DE JONG

Yellow stelt zich op als ‘eindgebruiker’ en dat is nu net wat veel mensen vaak vergeten. Door de open houding is het team ontzettend benaderbaar en kan je als opdrachtgever ook goed sparren”.

Merel Schot GEMEENTE CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Vragen en informatie

Graag maken we kennis om samen te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.