today is a good dayfor a nice cup of coffee

Yellow Concepts

Oprichter Lot Frijling heeft een passie voor concepten die het verschil maken. Haar combinatie van creatief denken met een no nonsens aanpak levert spraakmakende concepten die verleiden en verrassen.

Lot is afgelopen 15 jaar werkzaam geweest in category management en conceptontwikkeling bij Schiphol Group, Heineken, Unilever, Coca-Cola Company.

Ook was ze betrokken bij projecten als Smarter Cities, Greenport Holland, Stichting Droomschool, Concept Binnenstad en Passenger Experience 2025.

Sinds een aantal jaar is Lot verbonden aan de Fontys Academy for Creative Industries waar ze het vak Concepting mee verder helpt ontwikkelen.

Lot Frijling
Oprichter Yellow Concepts

Hello Yellow Concepts

U kunt Yellow Concepts ook leren kennen op andere manieren:

yellow breakfast boosters

Voor iedereen die op de hoogte wil zijn van de trends en voorbeelden op high traffic locaties zijn er onze inspirerende yellow breakfast boosters. Opgeladen aan je dag beginnen vol nieuwe, creatieve idee├źn. Van 8.30-10.00 uur en de toegang is gratis. Meedoen? Laat graag weten!

yellow tours

Ieder half jaar gaan we on tour naar de meest bijzondere high traffic locaties van dat moment. Concepten die mensen verrassen en verleiden. Onverwachtse plekken, unieke ontmoetingen en gegarandeerd een schat aan inspiratie.

Vragen en informatie

Graag maken we kennis om samen te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Yellow Concepts

Get in touch with Yellow Concepts